c
Holsteiner Merrie 11 Jaar 164 cm Brauner in Friedrichshafen
+4 Foto's

Schicke Holsteiner Stute *2013

Type advertentie: Paard te koop
advertenties ID: 4045237
Plaatsingsdatum: 7/05/2024
Reclameoproep: 738
Advertentie opgemerkt: 19
€ 10.500 vraagprijs
Privé aanbieder
88045 Friedrichshafen
Duitsland
9
+49 (0)17... tonen
Te merken
Afdrukken
r Aanklacht

meer informatie



De Holsteiner komt uit Schleswig-Holstein in Duitsland. Het is een van de belangrijkste paardenrassen in de Duitse warmbloed fokkerij en daar ook niet meer weg te denken. In de middeleeuwen was de Holsteiner een zwaar werkpaard. Tot aan de tweedewereldoorlog werd het ras ook ingezet als cavalerie pa ... Meer over het paarden ras Holsteiner
Merrie
11 Jaar
164 cm
Brauner
Recreatief
Springen
Opleidingsniveau: A ~ L
Succes: A ~ L
Dressuur
Succes: E ~ B
Verband der Züchter des Holsteiner Pferdes
is weidemaatje
is verkeersmak
is allrounder
is braaf op trailer
Wedstrijdervaring
Braaf bij de hoefsmid
Met paardenpaspoort
geen ekzeem
tot uw beschikking

Beschrijving

Nederlands
  • Duits
  • Italiaans
  • Poolse
  • Zweedse
  • Engels
  • Spaans
  • Franse
  • Nederlands
Catalina ist eine im blütigen Typ stehende schicke 11-jährige Holsteiner-Stute von Cormint x Carthago mit einem Stockmass von ca. 164 cm. Wir verkaufen sie in erster Linie als Freizeit- und Dressurpferd, ggf. auch für Turniereinsteiger auf E-/A-Niveau. Für die Zucht könnte sie auch interessant sein, ist aber nicht als Zuchtstute eingetragen. Platziert ist sie im Springen bis Klasse *A, in der Dressur siegreich in Klasse E. Beim Springen braucht sie einen Reiter, der ihr Sicherheit gibt. Dressurlich ist sie sehr schön zu reiten und sehr lernwillig. Sie ist mit gutem Go ausgestattet, aber stets händelbar. Ins Gelände geht sie alleine oder in der Gruppe. Equidenpass vorhanden. Schmiede-und verladefromm. Sie ist geimpft, wird regelmäßig entwurmt und ihre Zähne werden regelmäßig kontrolliert und behandelt. Wir verkaufen sie nur in gute und liebevolle Hände. Alles Weitere gerne per Telefon (Nummer wird auf Nachfrage per E-Mail bekanntgegeben).
Videos können auf Wunsch verschickt werden. Probereiten (auf eigene Gefahr): 30 € (wird bei Kauf verrechnet)
Deze tekst werd automatisch vertaald.
Catalina is een bruine 11-jarige Holsteiner merrie van Cormint x Carthago met een bloemrijk type en een stokmaat van ongeveer 164 cm. We verkopen haar voornamelijk als vrijetijds- en dressuurpaard, mogelijk ook voor show beginners op E/A niveau. Ze zou ook interessant kunnen zijn voor de fokkerij, maar is niet geregistreerd als fokmerrie. Ze is geplaatst in het springen tot en met klasse *A, in de dressuur zegeviert ze in de klasse E. Bij het springen heeft ze een ruiter nodig die haar vertrouwen geeft. Ze is erg fijn te rijden in de dressuur en erg leergierig. Ze heeft een goede go, maar is altijd handelbaar. Ze gaat alleen of in een groep op stap. Paardenpaspoort aanwezig. Ze is erg dol op hoefsmeden en laden. Ze wordt gevaccineerd, regelmatig ontwormd en haar gebit wordt regelmatig gecontroleerd en behandeld. We verkopen haar alleen aan goede en liefdevolle handen. Bel ons voor meer informatie (nummer wordt op verzoek per e-mail verstrekt).
Video's kunnen op verzoek worden toegestuurd. Proefrit (op eigen risico): 30 € (wordt in rekening gebracht bij aankoop)

Afstamming

Aanbieder

Privé aanbieder
E
88045 Friedrichshafen
Duitsland

contact opnemen met aanbieder

* Deze velden moeten worden ingevuld



Bericht sturen
9 n r
Privé aanbieder
E
88045 Friedrichshafen
Duitsland
i