c
Trakehner Hengst 1 Jaar Vos in Kollmoor
1 video
+1 Foto's

Sportsmann erster Güte

Type advertentie: Paard te koop
advertenties ID: 3700630
Plaatsingsdatum: 2/08/2023
Reclameoproep: 33
Advertentie opgemerkt: 21
Prijs op aanvraag
Trakehner Verband
24537 Neumünster Duitsland
Contactpersoon:
ZG Abraxans
Telefoonnummer weergeven
Te merken
Afdrukken
r Aanklacht

meer informatie



De Trakehner heeft zijn naam te danken aan de plaats Trakehnen in Oost Pruisen, waar het in het begin van de 18de eeuw door koning Friedrich Wilhelm gefokt werd. Er wordt streng naar gekeken of het ras wel zuiver gefokt wordt. Dit houdt in dat alleen Arabieren en volbloeden ter veredeling ingekruist ... Meer over het paarden ras Trakehner
Hengst
1 Jaar
Vos
Dressuur
Trakehner Verband
direct van de fokker

Beschrijving

Nederlands
  • Duits
  • Italiaans
  • Poolse
  • Zweedse
  • Engels
  • Spaans
  • Franse
  • Nederlands
ABRAXANS GLÜCKSHANS setzt sich als einer ganz wenigen Nachkommen des in S-Dressurkonkurrenzen hocherfolgreichen Shapiro in Szene und stellt sich damit auch als Bruder der Grand prix Championesse Pure Freude vor.
Ein Youngster, der durch seine Noblesse, seinen hohen Adel und seinen männlichen Habitus bereits auf den ersten Blick begeistert. Dazu bewegt er sich energisch, immer im Gleichgewicht und in Bergaufhaltung mit richtigen Höhepunkten im Schritt und Galopp.
Auch auf Mutters Seite unter sportlichen Aspekten hochkarätig gezogen, denn hier verbinden sich mit Handryk (Großvater von TSF DALERA BB), Michelangelo und Opal hochdotierte Leistungsverrerber mit klangvollem Namen.
Deze tekst werd automatisch vertaald.
ABRAXANS GLÜCKSHANS is een van de weinige nakomelingen van Shapiro, die zeer succesvol was in dressuurwedstrijden voor gevorderden (S-niveau), en presenteert zich dus ook als broer van de Grand Prix-kampioen Pure Freude.
Een jongeling die op het eerste gezicht indruk maakt met zijn noblesse, zijn hoge adel en zijn mannelijke habitus. Hij beweegt ook energiek, altijd in balans en in een opwaartse houding met echte hoogtepunten in stap en galop.
Zijn moederskant is ook sportief gezien van hoog kaliber, want Handryk (grootvader van TSF DALERA BB), Michelangelo en Opal zijn prestatieverervers met illustere namen.

Afstamming

Aanbieder

Trakehner Verband
E
24537 Neumünster
Duitsland
Contactpersoon
ZG Abraxans
Zwaartepunt
Dressuurpaarden
Dekhengst
Tuigpaarden
Recreatiepaarden
Springpaarden
Eventing paarden
Fokpaarden
Rassen
Trakehner

contact opnemen met aanbieder

* Deze velden moeten worden ingevuld



Bericht sturen

Verdere advertenties van de aanbieder

9 n r
Trakehner Verband
E
24537 Neumünster
Duitsland
Contactpersoon
ZG Abraxans
i